Suosittu lastenelokuva kuvataan Loviisassa

Kuvaukset käynnissä. Filmning pågår.

Kuvaukset käynnissä. Filmning pågår.

Huippusuositut Onneli ja Anneli -elokuvat saavat jatkoa kun uuden Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuvan kuvaukset alkoivat Loviisassa, joka tuttuun tapaan muuttuu jälleen Kissanmintun kaupungiksi.

–  Aloitimme kuvaukset Tingelstiinan ja Tangelstiinan puutarhaan sijoittuvilla kohtauksilla, kertoo kommentoi ohjaaja  Saara Cantell kuvausten keskeltä. Epävakainen alkukesä piti viime hetkeen asti jännityksessä, mutta Loviisan magia ei pettänyt. Saimme taas tarvitsemamme aurinkoisen sään.

Cantellin mielestä on ollut aivan ihana päästä heittäytymään jälleen Onnelin ja Annelin maailmaan.

–  Kuvausryhmä on jo edellisistä elokuvista tuttu ja yhteen hitsautunut, joten ensimmäisenä päivänä olo oli kuin iloisessa luokkakokouksessa. Mukaan tulleet uudet aikuis- ja lapsinäyttelijät tuovat tuoretta säpinää.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen tulee olemaan jännittävin Onneli ja Anneli -elokuva. Myös Onnelia ja Annelia esittävät Lilja Lehto ja Aava Merikanto ovat todella iloisia päästessään jälleen eläytymään Kissanmintun kaupungin vauhdikkaisiin tapahtumiin.

Elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa 2017.

I Lovisa filmas nu för tredje gången den populära barnfilmen om Ada och Glada. Berättelserna baserar sig på böcker skrivna av Marjatta Kurenniemi.
Regissören Saara Cantell säger att Lovisa alltid levererat fint väder och att stämningen är god bland skådespelare och statister, av vilka många känner varandra från de tidigare årens filmatiseringar i staden.
Filmen ”Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen” får premiär i januari 2017.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s