Konstvinden / Taidevintti

Näyttelyitä on Loviisassa vuoden aikana monta. Siksi blogin ylläpitäjä on kiitollinen jos lukijat osallistuvat sivujen tekoon lähettämällä kuvia ja lyhyet tekstit näyttelyistä. Joko järjestät sellaisen itse tai olet käynyt hyvässä näyttelyssä.

I Lovisa arrangeras många utställningar under årets lopp. Därför är jag som upprätthåller bloggen glad om läsarna kan komma med bidrag till sajten. Har du varit på en utställning som du tyckte var fin, eller arrangerar du själv en utställning?

 

Foto: Johannes Nystén.

Foto: Johannes Nystén.

På Konstvinden, Alexandersgården med ingång från Alexandersgatan, kan utställningen  Herrgårdar i ord och bild beskådas till och med den 4.9, onsdag till lördag, kl. 12 -17.

Kuvia ja esineitä kartanoista, näyttelypaikka Taidevintti, Aleksanterinkatu, Aleksanterinpiha, 4.9.2106 saakka, keskiviikko-lauantai klo 12-17.

6 thoughts on “Konstvinden / Taidevintti

   • Antonia skriver:

    Jag med.
    (Be folk att referera vad de tycker om utställningen eller berätta om nåt som kan kopplas till utställningen. Folk har så himla mycket minne med det mesta)

    Gilla

   • bloglovisa skriver:

    Jo, folk har mycket att berätta, precis som du säger. Man läser och har sina tankar, men tröskeln att skriva en kommentar är ännu rätt hög här, när man jämför med bloggar i Sverige 🙂

    Gilla

   • Antonia skriver:

    Jag minns hur långt tid det tog för mig också den där första gången. Och jag fick nästan yrsel när jag väl vågade skriva nåt. Men jag hade en regel redan från början om jag inte kan skriva snällt eller neutralt så ska jag inte skriva nåt alls. Man kan diskutera, och säga emot, men jag tänker inte bli ett svin bakom tangenterna.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s