Loviisan joulukalenteri uudistuu / Lovisas julkalender förnyas!

Tule mukaan tekemään Loviisan Joulukalenteria!

Loviisan joulukalenteri uudistuu!  Haluatko olla mukana? Koristele kotisi helposti saavutettava oleva ikkuna jouluikkunaksi tai aitta joulumaailmaksi, ja pidä se kaikkien nähtävillä luukun avautumisesta loppiaisen yli. Mukaan otetaan 24 luukkua (ikkunaa/aittaa) niin yksityisten kotien ikkunoita kuin yrityksien ikkunoita sekä julkisten rakennusten ikkunoita Loviisassa.  Luukut on tarkoitus avata arkisin illalla ja viikonloppuisin päivällä. Tarkemmat avaamiskellonajat tarkennetaan syksyn aikana.

Mukanaolosta joulukalenterissa ei makseta korvausta, vaan aiheesta kiinnostuneille annetaan mahdollisuus jakaa lämmintä ja iloista joulumieltä kanssaihmisille. Jouluikkuna ei saa olla kaupallinen, sisältää hintatietoja, tarjouksia tai muuta kaupallista mainontaa. Yritysten omia tuotteita saa käyttää somistuksessa!

Foto: Creative Peak

Joulukalenterissa mukana olevien kohteiden kesken järjestetään kilpailu, eli yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan. Luukun omistaja palkitaan pienellä lahjalla ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan muutama palkinto.

Haluatko järjestää esityksen joulukalenterin luukun avauksen yhteydessä? Ohjelmaesityksiä järjestetään ensisijaisesti  1.–24.12. viikonloppuisin.  Ohjelmassa voi olla esimerkiksi lauluesitys, tanssiesitys, lyhyt leikki tai jokin näytös, musiikkia tai jokin muu kiva esitys.

Loviisan joulukalenteri painetaan Loviisan Joulu 2017 lehteen.  Luukkuja voi avata päivittäin tulemalla oikeaan aikaan siihen paikkaan, joka on kerrottu painetussa kalenterissa. Luukkujen sisältöä voi seurata jälkikäteen loviisanjoulu.fi  -kotisivulla, Visit Loviisan Instagram- ja Facebook-tileillä 1.12.2017 alkaen.

Kysy lisää ja ilmoita siis hetimiten itsesi mukaan Loviisan uuteen joulukalenteriin Loviisan matkailutoimistoon, niin varataan sinulle luukku: osoitteella lilian.jarvinen@loviisa.fi tai puh. 0440 555 234.

 

Kom med och gör Lovisa Julkalender!
Lovisa julkalender förnyas! Vill du vara med? Dekorera ett fönster i ditt hus till ett julfönster eller en bod till en julvärld på din gård. Luckan skall vara lättillgänglig för allmänheten och den ska hållas öppen från och med öppningsdagen fram till trettondagen. Sammanlagt 24 luckor (fönster/ bodar) ryms med. Luckorna kan finnas i privata hus eller på gårdar, i ett företags fönster eller i en offentlig byggnads fönster. Det är meningen att luckorna öppnas under vardagar på kvällen och under veckosluten på dagen. Noggrannare öppningstider preciseras under hösten.

Man får ingen ersättning för att vara med i julkalendern, men staden ger en möjlighet för intresserade att sprida julvärme och julglädje åt alla medmänniskor. Julfönstren får inte vara kommersiella, det vill säga inga prisuppgifter, erbjudanden eller annan annonsering är tillåten. Däremot får företagen fönstren dekoreras med företagets egna produkter och artiklar!

Staden ordnar också en tävling där allmänheten kan rösta på sitt favoritfönster.  Ägaren till luckan belönas med en liten gåva och bland dem som deltagit i röstningen lottar vi ut några små gåvor.

Vill du ordna ett uppträdande i samband med en luckas öppning. Programmet kan innehålla till exempel sång, musik, dans, en lek eller ett annat framförande. Lucköppning med program har vi planerat att arrangera i första hand under veckosluten 1-24.12.

Lovisa julkalender trycks upp i jultidningen Lovisa Jul 2017. Du kan öppna luckan dagligen genom att närvara på den plats och tidpunkt som finns angiven i den tryckta versionen. Du kan även titta in i luckorna i efterhand på webbplatsen lovisajul.fi, Visit Loviisas Facebook och Instagramprofiler från och med den 1.12 2017.

Fråga mera av oss på Lovisa turistbyrå och meddela genast din fönsterlucka eller ditt julprogram med till Lovisas förnyade julkalender, så reserverar vi dig en lucka. Ta kontakt per e-post till lilian.jarvinen@loviisa.fi eller ring 0440 555 234.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s